U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Seizoen 4: de Smoefelfiets vliegt er terug in

 

De buitentemperatuur zakt, de goesting begint te kriebelen. Graag zouden we de openingsuren terug willen uitbreiden, maar mijn beschermengel fluistert nu al in mijn oor dat een botsing met de spreekwoordelijke muur sneller realiteit is dan we nu kunnen vermoeden. 

We blijven ons zeker engageren om  zeker 2 dagen  soepen en spaghettisaus te voorzien. Op woensdag en  zaterdag zijn we de hele dag open. Waarschijnlijk zullen we regelmatig op de andere dagen ook wel een aanbod voorzien. 

Houd vooral de website en onze facebookpagina in het oog. 

Een gepersonaliseerd aanbod op de andere dagen van de week kan zeker besproken worden als u voor een bijzondere gelegenheid een bepaalde soep of spaghettisaus nodig hebt. 

 

..............................................................................................................................................................................................................

Woensdag 21 november: van 10u00 tot...

Zaterdag 24 november: van 9u30 tot 13u00!

 Bekijk het aanbod van de dag of ga naar het bestelformulier

 .............................................................................................................................................................................................................

Houd de pagina "aanbod van de week" in het oog of bekijk de laatste mededelingen op onze facebookpagina

 

U kan blijven afhalen (Tisseltsesteenweg 60), liefst na bestelling) of laten leveren. Laat het ons weten en we brengen uw bestelling zonder meerprijs tot bij u (zone 2830)

  

 

 

Fotogalerij